by zsempet

Ki vagyok simulva? Úgy nézek ki? Pedig még sosem voltam ennyire szarul. Voltam agyi emeren is. Nem csak a hátam meg a nyakam, ne is kérdezd, a csecsemőnyúlványom, van ilyen? Vagy hogy hívják ezt a fülemben, Micsoda? Hülyéskedsz? A lélekbőröm? Hogy az a neve ennek a dolognak? Lélekbőrgyulladás? Hogy ilyenkor eltolódik a mélypontom? Ezt most komolyan mondod, hogy ezt így mondják? Hát végülis a te feleséged az orvos. És mit lehet ezzel csinálni?

Aha. Hát igen. Biztosan igazad van, hogy kéne nekem is járnom jógázni. Hogy az helyreteszi az velőgerinchúromat? Az ágyéki szakaszban? Hogy te milyen szavakat tudsz öregem! És milyen jógára kell járni? Mert próbáltam, de nem tetszett eddig egyik sem. Komolyan? Tétovállójóga? Értem. Ez egy újfajta. Csak egyensúlygyakorlatok. Neked is ez hozta helyre a mélypontodat? És ennek a végén is ilyen hosszú relaxáció szokott lenni. Értem. Tantrikus tétovállásnak is mondják? De ez nem valami szexes dolog akkor?

Egyszerűen járom a kanasztát öregem ezzel a sok betegséggel. A gerincem olyan állapotban van, hogy az orvosok már rég lemondtak róla. Hogy az orvosok nem értenek semmihez? Hát szerintem sem. Én már többnél is voltam, mégis fáj a hátam és a nyakam is. Meg a fejem. Meg képzeld el, hogy a nyaralás alatt a fülem. Én már csak röhögni tudok. A fülem. Hallottál már ilyet? Most mit röhögsz? Ja, hogy a fülem és hallottál-e ilyet? A fülre tudsz valami jógát? Tényleg? Ja, hogy a fülre is. Hogy mi? Már megint ez a szó. Jógaidegborz? Nem hiszem el, hogy ilyenek vannak. Ez tényleg komoly. Szóval vannak gyakorlatok, amikkel a jógaidegborzra lehet hatni? És mi ez a jógaidegborz? Egy ilyen csomó? De jézusom, nekem rengeteg csomóm volt már. Szerencsére egyik sem volt rosszindulatú. Mondtam is a férjemnek, hogy ennyi jóindulattal már igazán. Mindegy. Na. Válaszolnom kell egy emailre.