kékfény

by lucia

– Tizenhét voltam, amikor kezdődött. Lejártunk egy pincehelyiségbe bulizni, gyertyafény, kimérős bor, punkzene. Jött egy csaj a sarokba szorított. Nem tudtam mit csinálni.
– Az volt az első alkalom.
– Igen. Akkor először.
– Hol?
– Már régen bezárt az a hely.
– …
– Ja úgy. A combom hátsó, belső oldalán.
– És utána, hogy volt? Hogy “csúszott bele” ebbe az egészbe?
– Én akkor még nem tudtam, hogy ilyen van egyáltalán. Az igazat megvallva nem is esett túl jól először. Kifejezetten fájt. Meg hát akkor még nagyon kevesen csinálták ezt, nem volt internet, meg ilyesmi, tudni sem lehetett ilyen sokat róla. Szerintem most már ez divat. De aztán lett egy csajom, és ő is harapott. Ő csak mélyesztett. Azóta sem volt olyan csajom. Tizenkilenc éves volt, és gyönyörű, hegyes, erős fogai voltak. Az volt az első nagy hülyeség életemben, amikor dobtam azt a csajt. Azóta meghalt. Aortáztak neki. Két perc. A mentőt sem volt idejük kihívni. Két évig jártunk. Aztán én próbáltam kiszállni, de akkor már benne voltam nyakig. Összejöttem egy szép lánnyal, normális, rendes lánnyal, minden rendben volt. El akartam jegyezni. Aztán kiderült, és csúnyán kirúgott.
– Hogy derült ki?
– Egy éjszaka véletlenül elengedtem magam.
– És mi történt?
– Kisujj utolsó perc. Mondjuk ahogy be voltam indulva, simán lemellbimbózhattam volna, benne volt. Ennyire tudtam visszafogni. Ujj. Az semmi. Látja a kezemet?
– Látom. Ne haragudjon, de szörnyű. Mondjuk az arcához képest…
– Hát igen. Amikor már rendesen benne voltam és ismertem mindenkit, elkezdtem járni a nagy, közös bulikba. Azokban nem az volt a durva, hogy mondjuk csúszkáltunk a vérben. Zsigerre, aortára, nemi szervre, ánuszra tilos volt menni, ilyenekkel csak később találkoztam. Az volt a durva, hogy összekerültél valakivel, és nem lehetett tudni, hogy mire megy. Mondjuk ez volt az izgalmas is. Ott ismertem meg azt a csajt, aki például szemöldökre ment. Aztán, amikor a szemöldök elfogyott, akkor jött az ajak.
– Maga mire megy?
– Nője válogatja. Többnyire csuklyás izomra. Néha kézre. Bicepsz, kicsi mell. Zsigerre nem. Rendes vagyok. Ráadásul nagyon ritkán tépek. Csak mélyesztek. Ez volt az első, hogy leaortáztam valakit. Rögtön el is kaptak. Bezzeg akik csak arra mennek, azok évek óta csinálják és semmi. Tudni kell, kivel csinálja az ember. Ez van.