csínyek

by lucia


A gyerekek éles kis legódarabokat tesznek a papájuk cipőjébe.


A gyerekek nem jönnek oda a játszótéren az öreg és rossz lábú nagymamájukhoz, akit eléggé utálnak. Azért utálják, mert öreg és rosszlábú és büdös a szája is, de ezt nem mondják meg neki, inkább mindig elszaladnak előle, és röhögnek.


A gyerekek túrórudit esznek, de aztán elfeledkeznek róla és elkezdenek a frissen kárpitozott bútorokon mászkálni négykézláb, kezükben a túrórudival.


A gyerekek (inkább fiúk) ki pisil magasabbra versenyt játszanak a házuk nemrég vakolt falánál. A papájuk is lehet az ellenfél.


A gyerekek zidánosat és bekemeset játszanak a nappaliban, ahol egy kicsi, magas tonett asztalkán ott van a mamájuk nemrég megörökölt kristályvázája, ami azért is különleges, mert nem csak kézzel csiszolták kilencszázhuszonvalamennyiben, de maga a mester ajándékozta a dédinek, mert akkor udvarolt neki. És Zidán lő.


A gyerekek odahúzzák a régiségnek számító rökamiét a házukban az emeletre vezető csigalépcső fordulója alá, és ejtőernyőskiképzést játszanak úgy, hogy az említett bútordarab tompítja zuhanásaikat.


A gyerekek kimásznak a tetőtéri ablakon, a tetőkön át elhatolnak a sajátjuktól három-négy házra levő porta tetejéhez, majd rájönnek milyen magasan vannak, és nyivákolni kezdenek, hogy segítség. A szomszédság pedig onnantól kizárólag szomorú fejcsóválással képes biccenteni szüleiknek.


A gyerekek tévénézés közben böfögőversenyt játszanak, amíg az egyikük le nem hányja a nemrég kárpitozott bútort, meg a mamája egyik szépruháját is, de a papája nyakkendőjére is fröccsen a gyerek számára is meglepő svunggal feltörő gyomortartalom.


A gyerekek beállítják a www.anal-magic.com weboldalt kezdőlapnak a papájuk számítógépén arra számítva, hogy mamájuk nemsokára leül a gép elé, kinézni valami jó receptet vacsorára.


A gyerekek cigarettacsikkeket és kicsi vasszögeket szórnak a szomszéd tyúkjai elé, akik minden eléjük eső tárgyat ennivalónak szoktak nézni.


A gyerekek zoknit húznak a kutyájuk négy lábára, majd videokamerával természetfilmet készítenek a koordinációjavesztett állatról.


A gyerekek videokamerát telepítenek titokban a toalettbe, majd a következő vendégvárás alkalmával teljes hangerőn játszani kezdik a szüleikről készített felvételeket a nappaliban található televízió készüléken, hogy az étkezőben táplálkozó vendégek kíváncsian a odagyűljenek a hangokra.


A gyerekek légpuskával vadásznak az etetőre gyűlő madarakra télvíz idején.